Nejnovější recenze ze sekce Zavlažovače
- Kvalitní produkt
Super sprinkler, mám již několikátý. Nerez provedení, jednoduché nastavení, velký dostřik, spolehlivý produkt.
Je to vinikajci mám jich 6 a jeden mi prostě po 5 letech schořel tak sem musel koupit noví ale spokojen.
vše funguje jak má, doporučuji
- Odpovídá ceně
Vše OK, jen bez českého popisu na jednotce. Ale jde o základní pojmy, takže v poho.
funguje dle předpokladu
- Ideální pro rovinu, pokud tlačí i jen mírně do kopce, poslední 2-3 kapáky kapou velmi málo, zato ty první valí zbytečně moc.
- Agregát je nutné umístit dosti vysoko nad hladinu nádoby s vodou, jinak nezafunguje zavzdušnovací ventil, kapání se nezastaví a voda jede dál samospádem
Uvidíme jak vydrží nabíjecí baterie.
5 m hadice je pro 15 rostlinek ve skleníku krátká. Také je třeba počítat min 150 cm hadičky na vedení k vyše zavěšenému agregátu. Hadičku lze pořídit mnohem levněji jinde.
Nemá takový výkon třeba jako kalové čerpadlo, ale na zelejvani nebo naplnění konvi stačí
- Snadné ovládání pomocí aplikace.
- Měření spotřeby vody.
Přehledná aplikace, ovládání pomocí brány 433MHz, spojené s dálkově ovládanou zásuvkou jako bonusem.
- čerpalo není na zalévání moc výkonné
vše ok
- Opět těsnění
Jinak dobrý
Jednoduchá instalace i pro amatéra, funguje skvěle.
- slušný obsah vody
- zavlažuje mnoho hodin
- na mladší stromy do průměru kmene 15 cm
Dostatečná plocha zavlažování, odpovídá avizovanému rozsahu.
plocha zavlažování výrazně menší než je psáno v popisu
- Lze pouzit na spadovou vodu.
Za dobre penize jednoduchy casovac na zalevani.
- pokud se podaří připojit k wifi , tak funguje tak jak má.
- funguje jen s wifi 2,4GHz na standardu IEEE 802.11b ačkoli dle specifikace by to mělo umět b/g/n. Musel jsem pořídit specielní wifi s 11b pouze pro toto zavlažování, protože kvůli nízké rychlosti je pro ostatní zařízení nepoužitelná. Nového firmware se asi nikdy nedočkáme, tedy za poslední 2 roky nic nového nevyšlo.
v nouzi použitlné, ale znovu bych si to nekoupil
- Nelze nastavit délku zavlažování.
- Dobrá cena
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »