Nejnovější recenze ze sekce Zavlažovače
Funguje tak, jak má.
Šachta za výbornou cenu. Měl jsem strach o kvalitu, ale musím říct, že kvalita je velmi dobrá. Samozřejmě to není na pojezd autem, ale pevná je dost.
S připojenou hadicí se nedokáže samo odvzdušnit, tedy běží naprázdno, případně jen s minimálním tlakem. Bez domácí úpravy za mě nepoužitelné - musel jsem odmontovat spodek a do horní části čerpacího prostoru vyvrtat dírky (stačí 1mm) pro odvzdušnění, nyní již funguje bez problémů...
Bez problémů.
- Robusní tělo ventilu
- Velmi tichý chod
- Měkký dojezd při uzavření asi díky membráně(ne jenom ZAP - VYP)
- Slné a dostatečně dlouhé kabely pro připojení ke spínání
Ventilem jsem mile překvapen. Čekal jsem mnohem menší a "plastovější" provedení. Ale přišel velmi robusní a kvalitní ventil. Sepnout se dá i manuálně (pouze pod tlakem) a připojení 1" šroubení je skvělé pro maximální průtok. Tento ventil budu rozhodně dokupovat do dalších větví mého zavlažování na zahradu.
Kvalitní rozvaděč závlahy.
zatím jsme vysáli vodu z plachty bazénu, parádně plynule načerpalo vodu.
Při použití děrovače, skvělá věc.
- Jednoduchý princip bez komplikací
- Vydrželo kapat asi 5 dní
Pronett XJ3591 Vodní mlha 10 m
Přidáno: 10. března 2024
(naposledy upraveno 10. března 2024)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
Rychlost vyřízení objednávky
Používám 3 roky, a po špatných zkušenostech z postřikovačem Parkside od Lidlu je vidět, že tento funguje mnohem lépe. Rozstřikovač funguje skvěle pro obdelníkové tvary. Pohyb je dobře zpřevodovaný a nikdy se nestalo, že by se postřikovač zaseknul. Pro zvětšení dosahu jsem ho umístil na 2m vysokou tyč, délka dostřiku je pěkná. Doba, kdy jsou jemné kapky ve vzduchu je dlouhá a proto zalévání zeleniny je možné přímo ze studené studny.
Je potřeba věnovat velkou pozornost integrovanému sítku (nečistota z hadic, písek) což jsem raději vyřešil větším a jemnějším předfiltrem, minimálně BRADAS WL-2234 okolo 25 Kč, nebo hledejte ještě lepší "filtr 3/4" např. na Allegru. Pozor, vniknuté nečistoty není možné jakkoliv vyčistit! a hlavně do odpojených postřikovačů okamžitě rádi zalézají škvoři.
Dále je potřeba velmi s citem povolovat a dotahovat postřikovač do základny, takto jsem už jeden postřikovač ukroutil (ale při použití s jiným předfiltrem toto nemusíte takřka dělat).
Trochu škoda je, že vstupní rychlospojka je přidělaná na pevno (ale i to se dá řešit), a na druhé straně je klasický 3/4 z vnějším závitem. Oba se dají použít jako vstup nebo v režimu průběžného připojení (1x vstup a 1x výstup).
- dobré komentáře, měl by funogovat i na vodu samospádem
- ukáže čas to není výrobek na jednu sezonu, alespoň doufám
OK
Koupil jsem už jako druhý zavlažovač. První funguje už od minulé sezony a k naprosté spokojenosti.
- univerzalnost
- Funguje jak má
Dobrý pomocník při zalévání zahrady.
- rychlost a kvalita dodávky
- objednaní
- Používám již několik let
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »